O nas

Kozmetični salon ima v Škofji Loki že 45-letno družinsko tradicijo. Dejavnost je prvih 20 let uspešno vodila Bergant Vera, za njo sem gem ga nasledila Jerneja Bernik.

V letu 2001 sem v sklopu 1. generacije kozmetičark opravila mojstrski izpit.

Leto kasneje sem pridobila mednarodni mojstrski izpit CIDESCO. CIDESCO je svetovna kozmetična organizacija s sedežem v Švici. Vsako leto po vsem svetu pod nadzorom mednarodne komisije potekajo strokovni izpiti z enotnimi standardi.

Po pridobitvi CIDESCO diplome sem se odločila še za pridobitav naziva CIDESCO salon. Pogoj za ta naziv je visoka strokovna usposoblenost kozmetičarke, kvaliteta dela, stalno uvajanje najnovejših tehnik dela v salonu, kontinuirano izobraževanje, opremljenost s sodobnimi aparaturami, uporaba vrhunskih kozmetičnih linij in zadostno število strank. Licenco je treba vsako leto obnavljati.

Od leta 2006 sem članica upravnega odbora kozmetične sekcije na Obrtni zbornici Slovenije, kjer na mesečnih srečanjih oblikujemo nadaljni razvoj slovenske kozmetike.

Posebno pozornost namenjam stalnemu izobraževanju. Redno se udeležujem izobraževanj in kongresov doma in v tujini.
Pod okriljem avstrijske kozmetične organizacije sodelujem z nemškim estetskim kirurgom na področju pomlajevanja.
Vsako leto nudim možnost izobraževanja praktikantkam s Srednje šole za  kozmetiko.

Kozmetiko skušam približati kar najširši množici ljudi, zato objavljam aktualne strokovne prispevke v lokalnih glasilih in sem redna gostja mesečnih svetovalnih oddaj na lokalni radijski postaji.

Salon obiskujejo predvsem stalne stranke, nekatere so nam zveste že 40 let. Z nasveti pa smo na voljo tudi vsem tistim, ki v naš salon stopijo prvič.
Pri uvajanju novosti vedno najprej sledimo potrebam naših stalnih strank.
Pri delu uporabljamo preizkušene vrhunske aparate in kozmetične linije, ki zagotavljajo optimalne rezultate in sledijo želji našega salona: strankam ponuditi kar se da vrhunsko kvaliteto in rezultate storitev.

Jerneja Bernik,
mojstrica kozmetične nege CIDESCO